top of page

DUFA TRAINING CENTER 

Reconversia unei cladiri industriale intr-un centru de training ai angajatilor DUFA
Detalii proiect:
-Stotala=700mp

CONCEPT – DUFA TRAINING CENTER

PROIECTUL PROPUNE UN CONCEPT DE BAZA CU 2 VARIANTE DE COMPARTIMENTARE, IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA DE A MUTA CENTRALA DE VENTILATIE SI ARHIVA. PRINCIPIUL DE BAZA AL PROIECTULUI CONSTA IN SPECULAREA SPATIULUI FATADEI, ATAT D.P.D.V. ESTETIC, CAT SI FUNCTIONAL. PE TOATA LUNGIMEA SUPANTEI FATADA VA IESI IN CONSOLA CU 2M, DE LA COTA SUPERIOARA A  GRINZII DE RULARE.

 

VARIANTA1.CENTRALA DE VENTILATIE SI ARHIVA MUTATE.

 

FATADA SE ELIBEREAZA,LASAND LUMINA SA PATRUNDA IN TOATE SPATIILE REPREZENTATIVE: PREZENTARE PRACTICA SI TEORETICA, ELABORARE RETETE, BIROURI SI RELAXARE. SPATIUL FATADEI (APROX. 4M) VA AVEA UN ROL DE REPREZENTARE (EXPOZITIE). ASTFEL, DE-A LUNGUL FATADEI SE POT MONTA NISTE PANOURI DE PREZENTARE PRINSE INTR-O SINA MONTATA LA PLAFON. ACESTE PANOURI SE POT CONSULTA PRIN GLISARE, SE POT INLOCUI, ETC. VERIFICAREA ACURATETEI DIVERSELOR APLICARI ESTE USURATA DE POZITIA ACESTOR PANOURI– IN LUMINA.

 IN SPATIUL FATADEI DIN DREPTUL BIROURILOR SE POATE AMPLASA MASA DE DISCUTII DE LA CARE SE VA VEDEA INTREAGA EXPOZITIE.

 ACEST OBIECTIV ARE 2 FUNCTII MAJORE: DEPARTAMENTUL TEHNIC SI TRAINING CENTER. IN ACEST SENS, AM PROPUS UN ACCES CONTROLAT SEPARAT DE CLADIREA FABRICII,  SPECIAL PENTRU TRAINING CENTER. ACEST ACCES  VA FI  CAT MAI PUTIN FINISAT (EX: CILINDRUL SCARII DIN BETON APARENT), PENTRU CA IN FINAL SA SE AJUNGA INTR-UN SPATIU IN CARE SE STUDIAZA TOCMAI FINISAJELE. DEASEMENEA, LA INTERIOR, CELE 2 FUNCTII SE POT SEPARA PRINTR-O USA.

 

VARIANTA 2. CENTRALA DE VENTILATIE MENTINUTA PE POZITIE.

 

FATA DE VAR. 1, PESTE ZONA CENTRALEI DE VENTILATIE SE POATE AMENAJA O JARDINIERA CARE VA SEPARA ZONA DE PREZENTARE TEORETICA DE EXPOZITIA DE LA FATADA. PANOURILE DIN DREPTUL PREZENTARII PRACTICE, TEORETICE SI A RELAXARII SE POT MENTINE CA IN VAR.1. CATRE FATADA SE POATE AMENAJA SI UN LOC DE DISCUTII. (VEZI PLAN)

 

bottom of page