top of page

TEATRUL IN AER LIBER SELARI (CIRCULAR)

Propunere de activitati urbane pe terenul viran de pe Selari
Detalii proiect:
-Teatru in aer liber pentru 1000 pers.

Un nou pol cultural.

 

Bucureştiul a cunoscut odată cultura spaţiului public – cu lumea bună din cafenelele de pe Calea Victoriei sau în plimbare La Şosea. Astăzi, centrul istoric renaşte ca un spaţiu public continuu – cu străzi pietonale, baruri, cafenele, cluburi, magazine, dar şi...teatre.

 

Pentru terenul viran din strada Şelari propunem amenajarea unui teatru în aer liber care va putea aduna în jur de 1000 de persoane, la evenimente care să satisfacă gustul şi aşteptările publicului larg.

 

Evenimente de gală, concerte de tot felul – de la muzică clasică şi folclorică la rock, spectacole de teatru, dans şi proiecţii de filme, conferinţe şi întruniri, evenimente pentru cei mici, îşi pot găsi locul în acest teatru de vară special gândit şi amenajat pentru a găzdui o întreagă paletă de activităţi sociale.

 

Spaţiul generos al sălii de teatru, amenajat cu bun gust,  va fi, datorită poziţiei ultra-centrale, un loc-cheie  în care cultura socială îmbogăţeşte peisajul artistic bucureştean.

O construcţie elegantă şi primitoare, cu acces prin piaţeta rectangulara de la intrare, atrage orice trecător în sala de spectacol.

În completare, regăsim în interiorul teatrului: bar, restaurant, garderobă şi grupuri sanitare.

Clădirea, dotată tehnic pentru orice tip de evenimente, beneficiază de o logistică simplă, care permite aprovizionarea şi întreţinerea prin accesul din starda Şelari.

 

Utilitatea acestui teatru devine importantă şi pe timpul iernii, când sala se transformă patinoar.

 

bottom of page